Meet the trainers

Arenal Academy

Meet the trainers

Beginners, recreatieve en competitie- spelers vanaf 8 jaar kunnen lessen volgen aan Arenal Academy. Er is keuze uit losse lessen, lessenreeksen of stages.

Wat deze Academy zo bijzonder maakt, is ons team van professionele & enthousiaste trainers. Die staan namelijk te popelen om je te motiveren en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen!

Linn - hoofdtrainer

Hi ik ben Linn, 

Ik ben een P700-speelster en behoor tot de top 12 van de Belgische vrouwenranking. Ik kijk ernaar uit om jullie de liefde voor padel door te geven!

Saul - hoofdtrainer

Hi everyone, 

My name is Saul and I am the Spanish padel head coach with more than 16 years of experience and thus very extensive professional knowledge around padel.

Nic - hoofdtrainer - Lommel & Bree

Hi, 

Mijn naam is Nic Seminck, ex-Vlaams kampioen padel in 2018. 4,5 jaar Fulltime gepassioneerd padel-coach!
Zowel beginners, gevorderden en top jeugdspelers begeleid ik graag.
Believe in yourself!

Nino - trainer - Meise

Hoi Padelero’s, 

Mijn naam is Nino! Zelf ben ik zeer gedreven in het spelen en lesgeven van padel. Zelf geef ik 5 jaar padelles. Opzoek naar perfectie, maar vooral fun staat bij mij centraal! See you on the court! 💪🏻

Koen - trainer - Meise

Hey, ik ben Koen,

Ik ben al vele jaren een passionele padelspeler en deel graag alle handige tips & tricks met je. Met mijn competitieve instelling, gedrevenheid en focus op plezier, gaan we samen voor het maximale! 

Ai Noa - trainer - Meise

Hallo iedereen, Ik ben Ai Noa, 

Al mijn hele jong leventje ben ik actief als competitie- tennisster (huidig nr 109) en sinds enkele jaren eveneens als tennis- en padeltrainer.

Elke - trainer - Lommel

Dag padelfans, 

In het verleden was ik professioneel tennisster, nu ben ik als P500 speler echter helemaal verknocht aan padel. 

Cédric - trainer - Mechelen

Hallo, 

Padel is een sport die mensen met elkaar in contact brengt en waar fun centraal staat. Dit komt zeker en vast ook terug in mijn lessen!

Pascal - trainer - Mechelen

Hallo ik ben Pascal, 

Ik ben begonnen als voetbalspeler om vervolgens door te groeien naar trainer met + 30 jaar ervaring. 15 jaar geleden ontdekte ik padel op vakantie en het was liefde op het eerste gezicht!

Lynn - trainer - Mechelen/Hoogerheide

Hey padelliefhebbers, 

Mijn naam is Lynn, maar op het padelveld spreken ze me vaak aan met 'De Padel-Ninja'. Je zal wel merken op het padelveld waarom. Tot dan! 

Tibo - trainer - Roeselare

Hoi, mijn naam is Tibo. 

Met enthousiasme geef ik padellessen waarbij de nadruk ligt op zowel technische als tactische vaardigheden. Mijn doel is het overbrengen van de basisbeginselen alsook het inzicht in de strategische aspecten van padel.